Begeleiding medewerker

Jij en je werk

‘Het werk’ is een belangrijk onderdeel van je leven. Je brengt er vele uren per week door en je geeft er je aandacht aan. Daarom is het van groot belang dat ook hier balans is en dat het plaatje klopt. Jij in balans met het werk en de collega’s.

Ben jij tevreden met het werk dat je doet? Met de organisatie, met het team, je collega’s, je leidinggevende, jouw positie in het geheel? Zijn de organisatie en collega’s blij met jou? Zou je sommige dingen anders willen, wat zijn de dingen die je kunt veranderen? En wat niet? En hoe ga je daar dan mee om? 

Kortom, genoeg om over na te denken en mee bezig te zijn. Gaat het goed allemaal, prima. Gaat het minder, doe er dan wat aan! De Tuinkamer kan je hierbij begeleiden.

Begeleiding door De Tuinkamer

In elke organisatie en in elk team heerst een eigen cultuur. Ook jij maakt hier deel van uit en hebt hier invloed op. Bij de begeleiding door De Tuinkamer kijken we samen hoe die cultuur precies is in jouw ogen. Vervolgens kijken we naar jouw rol en positie hierin.

Inzicht krijgen in de verhoudingen op het werk en de werkcultuur. Dat helpt enorm om daar je eigen plek in te kunnen vinden én om daar zelf positief aan te kunnen bijdragen. Niet klagen, maar vragen!